Brightwin Packaging Machinery(Shanghai) Co., Ltd

Flere vanlige spørsmål om flaskefyllingsmaskiner

Brightwin en rekke fyllemaskiner er brukt for mange forskjellige bransjer. Mens hvert prosjekt vil inneholde flere spesifikke spørsmål angående den beste løsningen for det spesifikke prosjektet, er det en rekke spørsmål som er, og bør, reises av en pakker uavhengig av bransje eller prosjekt. Nedenfor er noen vanlige spørsmål angående fylleutstyr og et kort generelt svar.

https://youtu.be/11-3bDU2pxs

1. Kan fyllemaskinen din håndtere produktet mitt?

Som nevnt ovenfor, brightwin en rekke fyllemaskiner. Så i nesten alle tilfeller, så lenge produktet er en væske, vil svaret være ja. Oppfølgingsspørsmålet er hvilken fyllemaskin som er best for et bestemt produkt. Selve produktet, viskositeten, fyllingsprinsippet (som fyll-til-nivå, volum, vekt) og andre variabler vil bidra til å identifisere den beste løsningen for nesten alle produkter.

2. Hvor raske er fyllemaskinene dine?

Dette spørsmålet besvares ofte med et annet spørsmål. Hvor fort trenger du å løpe?Vi laget semi-auto fyllemaskiner, hastigheten avhenger av frekvensen til operatøren. og helautomatisk fyllemaskin som kan løpe fra 6-120 flasker per minutt. Ulik kapasitet, maskinmodellene er forskjellige, alle fyllemaskiner er tilpasset dine krav.

3. Kan fyllemaskinen din håndtere alle flaskene mine?

Som en fyllemaskinproduksjon vet vi at få selskaper bare produserer ett produkt med en pakke. Ettersom forbrukernes ønsker og behov endres, kan det hende at produktene og deres emballasje også må endres. Fyllingsutstyr er bygget med tanke på fleksibilitet, noe som muliggjør raske og enkle justeringer for å håndtere en rekke flaskestørrelser og -bredder. I de fleste tilfeller tillater krafthøydejusteringer og enkle håndknotter disse justeringene på automatiske maskiner. Mens enkle verktøyløse justeringer og håndsveiv tillater justeringer på halvautomatiske fyllere. Selv om maskinene vil ha sine begrensninger, kan de fleste flaskefyllere håndtere et bredt spekter av flaskestørrelser og -former.

4.Hvor lett er fyllemaskinen å kjøre?

Halvautomatiske fyllemaskiner vil vanligvis bruke en enkel hånd- eller fotbryter for å starte fyllingen. Oppsett og omstilling vil sjelden kreve noen form for verktøy, og avhengig av type fyllemaskin, vil et veldig enkelt berøringsskjermgrensesnitt eller enda enklere ratt brukes til å stille inn fylletiden. Automatiskfyllemaskin vil også bruke et operatørgrensesnitt med berøringsskjerm samt krafthøydejustering, som nevnt ovenfor. Selv om det er flere innstillinger og funksjoner på det automatiske utstyret, inkluderer maskineriet også en oppskriftsskjerm som, når den er satt opp, lar en operatør huske alle innstillinger for kombinasjonen av flaske og produkt.Brightwin fyllemaskiner er bygget for å gjøre driften enkel, og opplæring og installasjon tilbys også for å sikre effektiv produksjon fra dag én.

5. Hvor lett er fyllemaskinen å rengjøre?

Brightwin automatisk fyllemaskin inkluderer automatisk rengjøring system, som gjør rengjøringen av tanken og produktbanen like enkel som å trykke på en knapp på operatørgrensesnittet. Brightwin har alltid som mål å gjøre rengjøring og vedlikehold så enkelt som mulig.

Dette er selvfølgelig generelle svar på generelle spørsmål. Hvert fyllingsprosjekt vil inneholde unike egenskaper. Ved å samarbeide med pakkeren for å forstå pakkerens behov og ønsker, kan LPS svare på disse og eventuelle andre spørsmål nettopp for å kunne levere en konsistent, pålitelig og effektiv fyllingsløsning til produksjonsgulvet.

Hvis du har problemer med fyllemaskinen, send oss ​​gjerne en forespørsel.

 


Innleggstid: 18. oktober 2021